Αρχική Σελίδα

Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

SANWOOD ΠΑΡΑΓΩΓΗ


SANWOOD οι περιβαλλοντικές αίθουσες καθιερώθηκαν το 1995, οι οποίες ενσωμάτωσαν τις τεχνολογίες της Ταϊβάν και της Ιαπωνίας. Είμαστε εστίαση στην ασφαλέστερη και αξιόπιστη κλιματολογική τεχνολογία αιθουσών δοκιμής από καθιερωμένος.

 

Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ


Τα προϊόντα μας αναβαθμίζουν συνεχώς και οι πελάτες μας έρχονται φορητές μπαταρίες, μπαταρίες δύναμης, μπαταρία, μπαταρίες λίθιου, lead-acid, νέα ενεργειακά οχήματα, ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτρικά συστήματα, ηλιακή, στρατιωτική, έρευνα πανεπιστημίων και άλλοι τομείς βιομηχανιών τεχνολογίας.

 

Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ


Τα προϊόντα εξ:άγω σε περισσότερες από 60 χώρες, όπως η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουρκία, η Δανία, το Βιετνάμ, η Ινδία, η Μαλαισία, το Καζακστάν, η Αυστρία, ο Καναδάς, κ.λπ.

 

Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

SANWOOD ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Το Sanwood αναπτύχτηκε σιγά-σιγά και στοχεύει να γίνει το κύριο εμπορικό σήμα στην περιβαλλοντική βιομηχανία εξοπλισμού δοκιμής ασφάλειας και αξιοπιστίας παντού το worldber.

 

Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Guangdong Sanwood Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ, που ιδρύεται στο 1995, με 25 έτη που κατασκευάζουν την εμπειρία, δεσμεύουμε τώρα τους εργαζομένους 100+ και τους μηχανικούς 20+ (δομή, ψυκτική ουσία, συνέλευση, ποιοτικός έλεγχος, προεξετάσεις), 2 γραμμές παραγωγής με τη δυνατότητα 6.000+ που τα τετραγωνικά μέτρα, μηνιαία ικανότητα φθάνουν σε 120 μονάδες που κάνει την ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερες από 1.000 μονάδες. Τα προϊόντα καλύπτουν τη μεγάλη έκταση των κυττάρων μπαταριών, των ενοτήτων και των πακέτων ή ακόμα και ολόκληρου του αυτοκινήτου για να τρέξουν τις περιβαλλοντικές δοκιμές αξιοπιστίας.

Πραγματοποιημένη εθνική υψηλή επιχειρηματική ανταμοιβή, που πιστοποιείται με ISO9001: 2015, ISO14001: το πιστοποιητικό του 2015 και CE, τα προϊόντα μας εξάγει σε περισσότερες από 60 χώρες και οι περιοχές, συνεργάστηκαν με τους τοπ κατασκευαστές στη EV που η λίθιο-ιονική βιομηχανία μπαταριών όπως ATL, BYD, CATL, προβλέπει AESC, Farasis, Lishen, Sunwoda, Svolt και σημαντικά playes στις ευρωπαϊκές αγορές.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι τόσο σημαντική όσο ποιότητα τα προϊόντα, προγραμματίζουμε να χτίσουμε τις ευρωπαϊκά πωλήσεις & το κέντρο υπηρεσιών μας στον περαιτέρω σίδηρο οι στιγμιαίες και αποδοτικές υπηρεσίες μεταπωλήσεών μας για τους πελάτες μας.

Sanwood, γεννημένο να παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα! Μας αφήστε ένα μήνυμα ή μας δώστε μια κλήση για να σας προτείνετε ΣΗΜΕΡΑ λύσεις μιας προσαρμοσμένες δοκιμής.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Έτος 1995: Η Co. τεχνολογίας Sanwood (Ταϊβάν), ΕΠΕ καθιερώθηκε, συνεργαζόμενος με την Ιαπωνία, εμπορικές συναλλαγές σημαντικές.

 

Έτος 2003: Η Co. τεχνολογίας Sanwood Dongguan, ΕΠΕ (εμπορικό τμήμα) καθιερώθηκε.

 

Έτος 2005: Η Co. τεχνολογίας Sanwood Dongguan, ΕΠΕ (εγκαταστάσεις) καθιερώθηκε που παράγει και πωλεί από μας

 

Έτος 2007: Ο κλάδος Suzhou καθιερώθηκε, ο οποίος είναι κυρίως αρμόδιος για την επιχείρηση στην ανατολική περιοχή της Κίνας.
Η αναπτυγμένες θερμοκρασία, η υγρασία και η δόνηση συνδύασαν την περιβαλλοντική αίθουσα δοκιμής

 

Έτος 2008: Ο κλάδος Foshan και Hunan ο κλάδος καθιερώθηκαν διαδοχικά.
Αναπτυγμένη αίθουσα δοκιμής μπαταριών περιεκτική περιβαλλοντική

 

Έτος 2010: Πήραμε την πιστοποίηση CE, την πιστοποίηση του ISO, το πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, κ.λπ….
Η βιομηχανία Sanwood (Χογκ Κογκ) καθιερώθηκε, κυρίως αρμόδιος για τη διεθνή επιχείρηση
Η ικανότητα επιχείρησης της μπαταρίας και η νέα ενέργεια εξετάζουν τον εξοπλισμό: 400 κομμάτια/έτος


Έτος 2013: Επαν εγγραφή, αύξηση κεφαλαίου 10000000, που μετονομάζεται Guangdong SANWOOD τη Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ.
Τα προϊόντα εξάγουν περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές.

 

Έτος 2015: Η θερμοκρασία Sanwood και η αίθουσα υγρασίας, η εκτατή μηχανή δοκιμής και η UV αίθουσα πήραν αρχικά το πιστοποιητικό CE.
Περισσότερα από 20 είδη προϊόντων πήραν τα πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.
Τα εμπορικά σήματα Sanwood πήραν την άδεια εμπορικών σημαδιών.
Το Sanwood έγινε επιχείρηση υψηλής και νέας τεχνολογίας επαρχιών Γκουαγκντόνγκ

  

  ....................  

 
   Το Sanwood είναι ανάπτυξη συντηρήσεων, μερικές φορές αυξανόμαστε όχι γρήγορα, αλλά είμαστε βέβαιοι στη μεγάλη οικογένειά μας και εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες εταιριών μας και ξέρουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι και καλύτεροι….
 
Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : SANWOOD

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Sanwood Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις